despre pescuit

Pescuitul bate la cur fotbalul...

doua rame

Doua rame stau de vorba...- ce faci draga?- bine, tu?-sotul tau ce face ?- e la pescuit ...




impresii despre pescuit

vineri, 15 ianuarie 2010

Revista Super Pescar...


   Am intrat abia azi in posesia primului numar din Super Pescar;  nu stiu de ce , ma asteptam la o noua fata a revistei. Stiu ca e aceeasi echipa ca la AVP dar ma asteptam la altceva.... Nu am nimic de spus; arata la fel de bine ca si AVP, nimic negativ(deocamdata) dar cu siguranta o sa fiu nemultumit de ceva in viitor. De, nu poti sa multumesti pe toata lumea, asadar o sa fie mereu un nemultumit. Eu ma declar  MULTUMIT  de prima aparitie, are cam de toate, de la incepatori pana la avansati; interviu,atelier, noutati, (reclame mai putine)...spining, fly, stationar... chiar 100% pescuit.
   Interviul cu dnul Constantin Mateescu e super, e de citit ce zice maestru'.  Rubrica Ecologie e prezenta in mai multe pagini ca si rubrica Atelier. Merita cumparata si citita din scoarta in scoarta. Nici nu ma asteptam la vreo porcarie de revista din partea lor.
  Daca stau sa ma gindesc mai bine, sunt foarte multumit de ea. Nu ca parerea mea ar conta pe undeva in vreo statistica,   dar e cea mai completa revista de pescuit de la noi din tara. Felicitari si fir teapan tuturor.

Niciun comentariu: