despre pescuit

Pescuitul bate la cur fotbalul...

doua rame

Doua rame stau de vorba...- ce faci draga?- bine, tu?-sotul tau ce face ?- e la pescuit ...




impresii despre pescuit

vineri, 8 ianuarie 2010

Revista Aventuri La Pescuit


  Cu parere de rau, am auzit zilele trecute ca revista Aventuri la pescuit nu mai apare de la anu'. Se spune ca din cauza crizei... Nu prea cred ca asta-i motivul dar e pacat.Sunt sigur ca se vindea,chiar uneori nu o  gaseam. Ma multumesc macar ca am toata colectia revistei de la prima pana la ultima revista... Era o revista placuta, cu editoriale, poze frumoase,''almanahe'' la sfarsit de an, mai interesanta ca altele...
Vestea buna: o sa apara o alta revista, nu se stie formatul, dar sper sa fie la fel de buna ca si AVP. Daca-mi amintesc bine parca "Super pescar" se va numi. Le urez succes.
  Sper sa fie macar cit Aventuri La Pescuit de interesanta. Astept cu interes maxim prima editie. Acum daca tot nu mai este , pot sa fac o mica remarca negativa nu numai la AVP, ci la TOATE revistele de pescuit. Au uitat vorba aia batrinesca ''orice bou a fost vitel''. Nu toti pescarii amatori sunt super avansati si atotstiutori. Au uitat de incepatori, de copii care iubesc pescuitul, de rubricile gen ''Atelier''. In toate revistele de pescuit, gasesti reclame la mulinete si echipamente de pescuit pe care putini au bani sa le cumpere.Nu dau exemple pentru a nu face reclama (urasc chestia asta). Stiu ca din reclame se traieste; dar chiar asa ...35-40% din orice revista de pescuit e reclama... Luati la intamplare una si o sa vedeti ca asa e .
  Poate noua revista o sa fie altfel... (asta n-o cred dar sper).
Cred ca in viitor o sa postez si ceva pentru incepatori, sfaturi,si mici trucuri pe care si eu ca ''bou batrin'' le-am invatat de la alti ''boi batrani''(sa nu se supere pe unde or fi).
        Fir teapan tuturor...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Revista nu mai apare sigur in formatul actual; s-au mai inchis Cotidianul, Ziua , Gardianul si se pare ca urmeaza si ziarul ProSport, care ar ramane in varianta on -line.In alte tari presa are alt statut, alta finantare nu ca la noi.